Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 03 Ekim 2018 Çarşamba günü Ankara’da, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın yanı sıra üst düzey devlet görevlileri, rektörler ve öğrencilerin katıldığı törene Üniversitemizden ayrıca; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Yalçın Tepe, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bahadır Koz, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Gör. Oktay Karaman ve GRÜ Öğrenci Konseyi temsilcileri de katıldı.