GRÜ Dağcılık Arama Kurtarma Topluluğundan Anlamlı Etkinlik

Giresun Üniversitesi Dağcılık Arama Kurtarma Topluluğu (GÜDAKT), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına anlamlı bir etkinlikle katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye’nin bir çok yerinde resmi kutlamaların yanı sıra farklı etkinlikler de düzenlenirken, Üniversitemiz Dağcılık Arama Kurtarma Topluluğu, Dereli İlçesi sınırlarında yer alan Koçkayası’na astıkları Türk Bayrağı ile en anlamlı etkinliklerden birine imza atmış oldu.

Akademik Danışman Dr. Öğr. Üyesi Serdar Soylu ile topluluk öğrencileri Yıldıray Karalı, Yunus Emre Ata, Ali Yıldırmış, Doğukan Ayçiçek ve Muhammed Demir’den oluşan ekip, sabah saatlerinde Kümbet Yaylası’ndan hareket ederek Koçkayası Tabiat Parkı’na ulaştılar. Parka adını da veren Koçkayası’na Türk Bayrağı’nı asan topluluk, hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.