GRÜ Spor Bilimleri Fakültesi “16. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi”nde

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, 31 Ekim-03 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen “16. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi”nde 10 sözel sunum, 2 de poster sunumuyla yer aldı.

Fakülte akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Aytekin Hamdi Başkan, Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Semiz, Öğr. Gör. Ferhat Büyükkalkan, Öğr. Gör. Necati Gürses, Arş. Gör. Asiye Hande Başkan ile yüksek lisans öğrencileri Gamze Akyol ve Sena Karakoç’tan oluşan Üniversitemiz ekibi;  Antrenman ve Hareket Bilimleri alanında iki, Egzersiz ve Sporda Beslenme alanında bir, Fiziksel Aktivite ve Sağlık alanında bir, Rekreasyon alanında bir, Beden Eğitimi ve Spor alanında iki, Egzersiz ve Spor Psikolojisi alanında iki ve Spor Yönetimi alanında bir olmak üzere 10 sözel sunum, ayrıca; Beden Eğitimi ile Spor ve Spor Yönetimi alanında da birer poster sunumuyla kongrede yer aldılar.