GRÜ Tıp Fakültesinde Kalite Kurulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Takımı tarafından 26-28 Kasım 2018 tarihlerinde Üniversitemize yapılması planlanan Dış Değerlendirme Saha Ziyareti öncesi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik başkanlığında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda GRÜ Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Uğur Kölemen, Kalite Güvencesi Sistemi, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Yönetim Sistemi başlıklı konularla Üniversitemizdeki Kalite süreçlerini değerlendirdi. Toplantıda ayrıca; Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ da Bologna sürecine yönelik deneyimlerini Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ile paylaştı.

06 Kasım 2018 Salı günü Tıp Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen toplantıya, Tıp Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.