“Nordic Eğitim Sistemi” Başlıklı Seminer Gerçekleşti

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünün düzenlediği ve İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’in konuşmacı olarak katıldığı, “Nordic Eğitim Sistemi” başlıklı seminer, 8 Kasım 2018 Perşembe günü Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde; Nordic ülkeler hakkında kısa bir tanıtım yapan ve bu ülkelerdeki eğitim sisteminin içeriği ile ilgili bilgiler veren Genç, konuşmasının devamında Nordic ülkelerindeki kalkınma deneyiminde eğitimin rolüne değindi.

Endüstri 4.0 kavramına ve bunun getirilerine değinilen program, soru-cevap bölümünün ardından sonra erdi. Programa Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrenciler katıldı.