“DOKA Girişimcilik Ekosisteminin Güçlendirilmesi” Toplantısı Gerçekleşti

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından KTÜ Teknoloji Transfer ofisi ev sahipliğinde düzenlenen ve Üniversitemizin yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesinden temsilcilerin katılımıyla “DOKA Girişimcilik Ekosisteminin Güçlendirilmesi” toplantısı, 03 Ocak 2018 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Toplantıda bölgemizde var olan girişimci ruhunun ortaya çıkarılmasında Teknokentlerin, Teknoloji transfer ofislerinin ve üniversitelerin nasıl katılı sağlayacağı konusu masaya yatırıldı. Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinden Doç. Dr. Galip İçduygu ve Öğr.Gör. M.Anıl Kaya’nın katıldığı toplantının, belirli tarihlerde bölge üniversitelerinde tekrar yapılması hususunda fikir birliğine varıldı.