II. ULUSAL KADIN SEMPOZYUMU (8-9 MART 2018)

Etkinlik Tarihi:

8. Mart 2018 - 9:00 to 9. Mart 2018 - 17:00
To event remaining 49 days

Tarihsel süreçte çeşitli disiplinlerde çalışmalar yapan kadınları anlamak, onların ortaya koyduğu ürünleri değerlendirmek ve biyografik/otobiyografik incelemelerde bulunmak amacıyla, 8-9 Mart 2018 tarihleri arasında Giresun Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Tarihi Rektörlük Binası)  ve Güre Yerleşkesinde "II. Ulusal Kadın Sempozyumu" gerçekleştirilecektir.

Bilim, Sanat, Siyaset, Edebiyat ve Spor gibi çeşitli alanlarda var olan kadınların görünürlüklerine ve sorunlarına katkı sağlayacağı düşünülen sempozyum bu kapsamda değerlendirilebilecek tüm disiplinlere açıktır. Sempozyum sonunda hakem kurulu tarafından seçilecek bildiriler yazarın isteği üzere Uluslararası Karadeniz Sosyal Bilimler dergisinde kadın özel sayısı olarak çıkacak dergide ya da kitapta bölüm olarak yayınlanması planlanmaktadır. Ayrıca sempozyum dahilinde sergi, konser ve gezi gibi çeşitli etkinliklere de yer verilecektir.

Sempozyum sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Etiketler:

Önceki içerikSonraki İçerik
Etkinlik :  “2’ Uluslararası Hocalı Soykırımı ve Bölgesel Güvenlik Sempozyumu ”

Etkinlik Tarihi:

26. Şubat 2018 - 10:00
To event remaining 39 days

Etkinlik :  “2’ Uluslararası Hocalı Soykırımı ve Bölgesel Güvenlik Sempozyumu ”

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenecek olan, “2’ Uluslararası Hocalı Soykırımı ve Bölgesel Güvenlik Sempozyumu ” etkinliği 26-27 Şubat 2018 tarihlerinde Şehit Ömer HALİSDEMİR konferans salonunda gerçekleşecektir.

Etiketler:

Önceki içerikSonraki İçerik
Etkinlik :  “Oda Müziği Resitali”II. ULUSAL KADIN SEMPOZYUMU (8-9 MART 2018)

Subscribe to

Sosyal Medyadayız