TÜM ETKİNLİKLER

17. Kasım 2017 - 14:00

Giresun Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler  Topluluğu tarafından düzenlenecek olan, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri ve  Yrd. Doç.Dr. Göktürk TÜYSÜZOĞLU’nun oturum başkanı olarak katılacağı  “Uluslararası İlişkilere Geleneksel Olmayan Teoriler Gözünden Bir Bakış “  etkinliği  17 Kasım 2017 Cuma günü saat 14.00’de  Mehmet Akif  ERSOY  konferans salonunda gerçekleşecektir.

Önceki içerikSonraki İçerik
Etkinlik : “Çocuk Hakları “ ve “ Tehlikelere Karşı Korunma “Etkinlik : “Biz Okuyoruz Sende Katıl “

Etkinlik : “Enstrümantal Türk Müziği Konseri“

17. Kasım 2017 - 19:00
The upcoming date less then 1 day.

Giresun Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenecek olan, , “Enstrümantal Türk Müziği Konseri“   17 Kasım 2017 Cuma günü saat 19.00’da Şehit Ömer HALİSDEMİR  konferans salonunda gerçekleşecektir.

Önceki içerikSonraki İçerik
Etkinlik : “I. Geleneksel Giresun Üniversitesi Spor Ödülleri“

Etkinlik : “Çocuk Hakları “ ve “ Tehlikelere Karşı Korunma “

20. Kasım 2017 - 14:00
To event remaining 2 days

Giresun Üniversitesi, Çocuk Çalışmaları Topluluğu tarafından düzenlenecek olan,  Timsal KARABEKİR ve Giresun Bilim Sanat Öğrencileri’nin katılımıyla “Çocuk Hakları “ ve “ Tehlikelere Karşı Korunma “  etkinliği  20 Kasım 2017 Pazartesi günü  Mehmet Akif  ERSOY  konferans salonunda gerçekleşecektir.

Önceki içerikSonraki İçerik
Etkinlik : “Devlet Konservatuvar Müdürlüğü “Etkinlik : “Uluslararası İlişkilere Geleneksel Olmayan Teoriler Gözünden Bir Bakış “

Sosyal Medyadayız