Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 14 Ocak 2019 Pazartesi günü MHP İl Başkanlığına yaptığı ziyarette, yakın zamanda partinin İl Başkanlığına getirilen Ertuğrul Gazi Konal ve il yönetimi ile bir araya geldi.

MHP’nin Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Yiğit’in de yer aldığı ziyarette Sayın Konal’ı ve il yönetimini tebrik eden Rektörümüz, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi.

MHP’nin, köklü geçmişiyle Türk siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu ve her zaman ülke çıkarlarını gözeten bir anlayışla hareket ettiğini dile getiren Rektörümüz, özellikle son yıllarda yaşanan olumsuzlukların ancak, güçlü siyasi bir iradeyle aşılabileceğini söyledi.

Giresun Üniversitesi olarak şehre katkı sağlamak istediklerini, bunun için farklı projelerde yer aldıklarını dile getiren Rektörümüz, büyüyen bir üniversite olarak şartların izin verdiği ölçüde bu çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Rektörümüze ve beraberindekilere iyi dileklerinden ötürü teşekkür etti. MHP olarak her zaman ülkenin temel değerlerine saygıyı esas aldıklarını ve bunu siyasetin üzerinde tuttuklarını ifade eden Konal, yakın zamanda yapılacak yerel seçimlerde de yine bu bakış açısıyla hareket edeceklerini söyledi.

Üniversitenin Giresun için büyük bir değer olduğunu, üniversite olmadan şehrin büyük bir gelişime kaydetmesinin mümkün olamayacağını söyleyen Ertuğrul Gazi Konal, MHP olarak Giresun Üniversitesinin her zaman yanında olduklarını ve kendilerine ihtiyaç duyulacak her türlü projede destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Cin, Prof. Dr. Serkan Soylu ve Prof. Dr. Canan Çelik’in de Rektörümüze eşlik ettiler.