Duyurular
2019-TUS 2. Dönem  Yerleştirme sonucunda Üniversitemizde uzmanlık eğitimi almaya hak kazananlardan istenecek belgeler
  1. Dilekçe (TIKLAYINIZ)
  2. TUS Kazandı Belgesi
  3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  4. Diplomanın fotokopisi
  5. Adli Sicil Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)  (Halen bir devlet kurumunda çalışanlar hariç)
  6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporu (Halen bir devlet kurumunda çalışanlar hariç)
  7. Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi (Erkek Adaylar için - E-Devlet üzerinden alınabilir)
  8. 2 adet Fotoğraf
  9. Mal Bildirim Beyanı (TIKLAYINIZ)
  10. Hizmet Belgesi (Başka kurumda çalışmış veya halen çalışıyor olanlar için)
  11. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Halen bir devlet kurumunda çalışanlar hariç) (TIKLAYINIZ)
(2 nüsha bilgisayar ortamında doldurulacak ve fotoğraflı ve ıslak imzalı olarak teslim edilecektir. Formun onay kısmını Üniversitemiz yetkilileri imzalayacaktır.)

Başvuru Tarihi : 11 Kasım 2019
Son Tarihi Başvuru Tarihi : 22 Kasım 2019
Başvuru Adresi: Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gaziler Mahallesi, Prof. Ahmet Taner Kışlalı Cd, 28200 Merkez/Giresun
İrtibat Telefon Numarası: 0454 310 11 62

Not : Herhangi bir nedenle süresi içinde başvuruda bulunmayan veya eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu durumdaki adaylar yerleştirmeden dolayı kazanmış oldukları tüm haklarını kaybedeceklerdir.