Duyurular
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu ara ve yılsonu sınavlarında Salon Başkanı, Gözetmen ve Yedek Gözetmen görevlerinin dağıtımı, görev tercihlerinin alınmasının ardından AÖF sistemi üzerinden otomatik olarak yapılmaktadır. Koordinatörlüğümüzün bu konuda herhangi bir insiyatifi söz konusu değildir. Koordinatörlüğümüz sadece iade edilen sınav görevlerinin yerine yapılacak atamalarda yetkilidir.

Görevli dağılımlarında bir sıkıntı gözlemlendiğinde bu durum Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne iletilmektedir.

AÖF İl Sınav Koordinatörlüğü