Duyurular
Giresun Üniversitesinden Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Naklen Geçmek İsteyen İdari Personele Muvafakat Verilmesine İlişkin Usul ve Esasların Değerlendirme Kurulu” başlıklı 6.maddesinin 1.fıkrası uyarınca oluşturulan Kurulca söz konusu Usul ve Esasların “Değerlendirme İlkeleri” başlıklı 5.maddesi hükmü çerçevesinde Üniversitemizde görev yapan idari personelin diğer kamu kurum ve kuruluşlarına naklen atanma talepleri ile muvafakat talep formları ve ekinde yer alan belgelerin incelenmesi neticesinde;

Sıra No Adı Soyadı Görev Yeri Unvanı Muvafakat Talep Nedeni Açıklama Sonuç
1 Fatıma DALAR Yapı İşleri ve Teknik
Daire Başkanlığı
Mimar Eş Durumu Usul ve Esasların 5/1-B Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmüştür.
2 Yonca ÖLMEZ ÖZKALPAK Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Sağlık Teknikeri Eş Durumu Usul ve Esasların 5/1-B Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmüştür.
3 Serpil SAYGILI Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Sağlık Teknisyeni Eş Durumu Usul ve Esasların 5/1-B Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmüştür.
4 Yaşar Burak KOÇER Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Sağlık Teknisyeni Sağlık Mazereti Usul ve Esasların 5/1-A Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımamaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmemiştir.
5 Mehmet USTABAŞ Yapı İşleri ve Teknik
Daire Başkanlığı
Mühendis Sağlık Mazereti Usul ve Esasların 5/1-A Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımamaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmemiştir.
6 Mustafa TEKİN Keşap Meslek Yüksekokulu Bilgisayar İşletmeni Sağlık Mazereti Usul ve Esasların 5/1-A Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımamaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmemiştir.
7 Şifa ÇOLAKKADIOĞLU Kütüphane ve Dokümantasyon
Daire Başkanlığı
Kütüphaneci --- Usul ve Esasların 5.Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımamaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmemiştir.
8 Kerim GÜDÜL Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şef --- Usul ve Esasların 5.Maddesinde Belirtilen Nitelikleri Taşımamaktadır. Muvafakat Talebi Uygun Görülmemiştir.

Yukarıdaki listede yer aldığı şekilde değerlendirilerek sonuçlanmasına 10.06.2020 tarihli ve 2020/02 sayılı kararı ile karar verilmiş olup, söz konusu karar Rektörlük Makamının 10.06.2020 tarihli ve E.24985 sayılı Olur’u ile de uygun görülmüştür.

İlanen Duyurulur.