Üniversitemiz Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100.Yılının "Kırmızı Kitap" etiketiyle kutlandığı etkinlikte; “Cumhuriyete Giden Süreç ve Bir Kitabın Öyküsü” isimli program icra edildi.

"Cumhuriyete giden süreç" Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman tarafından anlatılırken,  “Atatürk’ün 100 Yıllık Bibliyografyası “Kırmızı Kitap” adlı tanıtım ise, Tarihçi Yazar Akın Aktaş tarafından gerçekleştirildi.

Bu anlamlı etkinliğin sonunda, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Bölüm Başkanları tarafından "Kırmızı Kitap" hediye edildi.