Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Fotoğrafla Giresun” fotoğraf sergisi 27 Ekim 2023 Cuma günü Güre Yerleşkesindeki fuaye alanında ziyarete açıldı.

Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Cumhuriyetimizin 100. Yılında birçoğu daha önce hiç yayınlanmamış Giresun fotoğraflarının olduğu bir sergiyi açmanın çok değerli olduğunu vurguladı. Açılış öncesi serginin küratörlüğünü üstlenen Üniversitemiz İdari Personeli, araştırmacı yazar Hüseyin Gazi Menteşoğlu’na Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Sergi açılışına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı Özgür Özer, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerimiz katıldı.

Sergi 3 Kasım Cuma akşamına kadar ziyaretçilerine açık kalacak.