Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ve Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Verda Karaçil CERİT’in birbirinden güzel eserleri icra ettiği piyano resitali, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda, 4 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinlikte, J. S. Bach ve W. A. Mozart'ın eserleri Verda Karaçil CERİT tarafından ustalıkla seslendirildi. Katılımcılar, bu performansın yanı sıra CERİT'in piyano hakkındaki derin bilgi ve deneyimlerini Masterclass etkinliği ile paylaşma fırsatı buldu.

Program sonunda söz alan GRÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Günay KAYA, verdiği konserden ötürü Sayın CERİT’e teşekkür etti. Giresun Üniversitesi olarak bu ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Prof. Dr. KAYA, günün anısına hazırlanan teşekkür belgesini Doç. Verda Karaçil CERİT’e takdim etti.