Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Erdem, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tüketici Ödülleri” kapsamında; "Effect Of Product Presentation Videos on Purchase Intention: The YouTube Example" isimli makale ile "Bilimsel Çalışma" dalında ödül aldı.

Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 11 Ekim 2023 tarihinde  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kongre Salonunda gerçekleşti. Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Erdem ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Törene, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldılar. Hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.