Giresun Doğa Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 5 Ekim 2023 Perşembe günü  Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü ve Merkezi Araştırma Laboratuvarını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Merkezi Araştırma Laboratuvarını gezen misafir ekip daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümüne geçti. Üniversitemiz akademisyenleri;  Prof. Dr. Birol Ertuğral, Prof. Dr. Yelda Bingöl Alpaslan, Prof. Dr. Gökhan Alpaslan, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kabaer,  Dr. Bengü Temizel, Dr. Nurşen Dere, Dr. Sinem Yurtcan , Dr. Elif Apaydın ve yüksek lisans öğrencisi İlknur Şimşek’ten bölümlerde yapılan çalışmalar, eğitim olanakları ve okul sonrası iş imkanları hakkında bilgi alan öğrenciler, akademisyenler tarafından yapılan deneylere de katılarak  fizik kazanımları sağladıkları keyifli ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdiler.