Giresun Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 2022-2023 Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı, 07 Haziran 2023 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Rektör Yardımcıları Prof. Güven ÖZDEN ve Prof Dr. Gürol YILDIRIM, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK ile akademik ve idari personel katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen-Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen tolantıda; Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine YALÇIN, Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim SEZER, Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birol ERTUĞRAL, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halis GÖZPINAR, İstatistik Bölümü Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Eren BAŞ, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Temel ÖZTÜRK,Matematik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oğuz OĞUR, Sosyoloji Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Nezihe BAŞAK ERGİN, Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezai BALCI ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan ÖZDEMİR 2022-2023 yılı eğitim-öğretim faaliyetleri ile etkinlikler ve akademik çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini sundular.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK'in  Fakültenin bir yıllık çalışmalarının değerlendirmesini yaptığı konuşmasının ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN da fakülte çalışanlarına hitaben bir konuşma yaptı.

Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.