Espiye Eski Belediye Başkanı İbrahim Önal 14 Aralık Cuma günü Üniversitemizde Giresun'da Sosyal ve Siyasal Hayat başlıklı bir konferans verdi.

Danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Özmenli’nin yaptığı Sosyal ve Siyasal Araştırmalar Topluluğu ile danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Bülbül ve Öğr. Görevlisi Dr. Alparslan Erimli’nin yürüttüğü Genç Fikirler ve İdealler Topluluğu’ nun ortak düzenlediği “Giresun’da Sosyal ve Siyasal Hayat”  başlıklı konferans Fen- Edebiyat Fakültesi Mevlana konferans salonunda gerçekleşti.

Önal konferansta, Giresun’ un siyasal geçmişi, geçmişte ve günümüzde Giresun'da yaşanan sosyal hayat ile yurt dışı anılarına değindi. Konferans bitiminde Velit Otlu ve Kadir Kadakal tarafından İbrahim Önal'a teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimininin ardından program sona erdi.