İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Girişimcilik Söyleşileri III etkinliği, 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat: 15:00’te Cengiz Aytmatov Konferans Salonu’nda Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte, Mustafa Halilbeyoğlu, girişimcilikle ilgili kişisel deneyimlerini anlattı, başarı koşulları üzerinde durdu, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı ve öğrencilere önerilerde bulundu. Etkinlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff’un Mustafa Halilbeyoğlu’na Teşekkür Belgesi takdimi ile sona erdi.