İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen, Giresun Girişimci Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar DEMİRKAN’ın konuşmacı olarak katıldığı Girişimcilik Söyleşileri IV başlıklı etkinlik, 13. Mart 2024 Çarşamba günü saat: 15:00’te Mevlana Celaleddin-i Rumi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, girişimcilikle başlığıyla bir konuşma Serdar DEMİRKAN, kişisel deneyimlerini ve gözlemlerini salonla paylaştı.

DEMİRKAN, konuşmasında girişimcilikte başarı için kişisel gelişimin önemini vurguladı. Bir fark ortaya konulabilmesi için uzmanlaşmanın gerekliliği üzerinde duran Sayın DEMİRKAN, her sanayi devriminin insana ihtiyaç duyduğunu, bunun günümüzde de geçerli olduğunu belirtti. “Makinalar hep var, şimdi de robotlar var; ancak, bunların insan tarafından yönetilmesi ve organize edilmesi gerekir. Bunun için de yönetim ve organizasyon becerisinin artırılması gerekir.” diyen Serdar DEMİRKAN, program sonunda gelen soruları yanıtladı.

Teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona eren programa; Giresun Üniversitesi Kadın Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, İ.İ.B.F. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Esra Gökçen KAYGISIZ, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.