Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 13 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen ‘Girişimcilik Söyleşileri’ etkinliğine işadamı Necmettin Şükrü Ataün katıldı.

Programda Ataün, girişimcilikle ilgili kişisel deneyimlerini anlattı, öğrencilerin ve diğer katılımcıların sorularını cevaplandırdı; girişimcilikle ilgili olarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Ataün, genel olarak iş yaşamında dürüstlüğün ve buna dayalı olarak ortaya çıkan güvenin önemini vurguladı. Karşılaşılan fırsatların değerlendirilmesinin başarı için temel unsurlardan olduğunu ifade etti.

Etkinlik, İİBF Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç tarafından Necmettin Şükrü Ataün’e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.