Giresun Üniversitesi Yüzme ve Su Sporları Topluluğu ile Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, Üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz yüzme dersleri verildi.

Proje kapsamında, ilk etapta 130 öğrencinin yüzme öğrendiğini dile getiren Yüzme ve Su Sporları Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Heves BOZBAĞ, geniş bir kıyı şeridine sahip olan Giresun’da, yüzme bilmeyen kimse kalmasın düşüncesiyle bu projeyi başlattıklarını söyledi.

Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğü yüzme havuzları ve uzman antrenör kadrosuyla desteklenen bu proje ile Giresun'da yaşayan öğrencilerin su sporlarına olan ilgisini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Sayın BOZBAĞ, eğitimlerin, her bir bireyin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun olarak programlandığını, bu nedenle projeye dahil olan öğrencilerin kısa sürede eksikliklerini giderebildiklerini dile getirdi.

Projenin eğitim-öğretim dönemi boyunca devam ettiği söyleyen Heves BOZBAĞ, başvuruların Giresun Üniversitesi Yüzme ve Su Sporları Topluluğu üzerinden Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğüne iletildiği belirtti.

Projeye katılmak isteyenler, aşağıda verilen iletişim numarasından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Ufuk ERDOĞAN – Giresun Ünv. Yüzme ve Su Sporları Topluluğu Başkanı
Telefon: 0505 122 65 56