Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerinin editörlüğünü yaptığı ve kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında hazırlanan üç yeni kitap yayımlandı:

“Engelliliğe Dair Güncel Konular” adlı kitabının editörlüğünü, aynı zamanda İİBF Dekanı da olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, Doç. Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI ve Doç. Dr. Esra Gökçen KAYGISIZ yaparken, 20 bölümden oluşan kitaba, 28 akademisyen de katkıda bulundu.

“Çevre ve Ekonomi” kitabının editörlüğünü; Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Nadide HÜSNÜOĞLU yaparken, 11 bölümden oluşan bu kitaba da 16 akademisyen katkıda bulundu.

“Çevre Sorunları” kitabının editörlüğü ise Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Nadide HÜSNÜOĞLU yaptı. 8 bölümden oluşan kitaba 14 akademisyen katkıda bulundu.