Giresun Üniversitesi ile Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) arasında kahverengi kokarca zararı üzerine iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.

24 Kasım 2023 Cuma günü rektörlük makamında yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem ile Prof. Dr. Hüseyin Şahin, TAGEM Genel Müdürü Dr. Metin Türker ve TAGEM Bitki Sağlığı Daire Başkanı Dr. Suat Kaymak, Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Aysun Akar, Giresun Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Muhammet Angun ile üniversitemiz Fındık İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Selin Kalkan ve Doç. Dr. Ali Turan katılım sağladı.

.