Giresun Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu tarafından düzenlenen ve LC Waikiki E- Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros YİŞ’in konuşmacı olarak katıldığı “Kariyer Hayatı ve Mülakat Süreci”  başlıklı seminer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

GRÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde, Ömer Barbaros YİŞ, iş yaşamında başarılı olmanın püf noktalarına değindi. Sabrın, sürekli çalışmanın ve sürekli gelişimin iş hayatı için önemli olgular olduğunu söyleyen Sayın YİŞ, bunların yanı sıra; istekli olmanın, takım çalışmasının, uyumlu çalışmanın, paylaşımın ve sosyal sorumluluk bilincinin de iş yaşamında önem arz eden kavramlar olduğunu dile getirdi. İş hayatında başarıyı elde etmek için insanı ön plana çıkaran bir yönetim anlayışını benimsediğini ifade eden Ömer Barbaros YİŞ, kişisel deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Programın son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Ömer Barbaros YİŞ’e, programa katılımından ötürü düzenlenen teşekkür belgesini, İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ takdim etti.

Seminere; İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Gökçen KAYGISIZ, Giresun Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.