Giresun Üniversitesi ile Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi arasında imzalanan öğretim üyesi ve öğrenci değişim anlaşması kapsamında, 51 öğrenciden sonra 2 öğretim elemanı daha Üniversitemize geldi.

Yabancı Diller Yoksekokulu Müdürü Prof. Dr. Vedi Aşkaroğlu eşliğinde Rektör Vekilimiz Prof. Dr Güven Özdem'i ziyaret eden yeni öğretim elemanlarımız Nargiza Bekbanova ve Balgin Medeniyetova, Abay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tlep Bolat Anapiyavich'in gönderdiği hediyeleri Sayın Özdem'e takdim ettiler. Misafirperverliği için Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'a da teşekkürlerini sunan Bekbanova ve Medeniyetova, Giresun Üniversitesi ailesine katıldıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Üniversitemizdeki akademik çalışmalarını, aynı zamanda İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Vedi Aşkaroğlu danışmanlığında sürdürecek olan öğretim elemanları, yaklaşık bir yıl sürecek Türkçe öğrenimlerini de GRÜ TÖMER'de tamamlayacaklar.