Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 29 Aralık 2023 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarete, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, ÖSYM Sınav Görevlileri Daire Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kesgin, ÖSYM Başkan Danışmanı İrfan Özüdoğru ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Mustafa Şanal ve Genel Sekreterimiz Ahmet Tevfik Korkmaz katıldılar.

Ziyarette Rektörümüz, Üniversitemizin akademik ve fiziki olanaklarının yanı sıra ihtisaslaşma alanıyla ilgili de bilgi verdi. Rektörümüz, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'u üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.