Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında 6-7 Kasım 2023 tarihlerinde Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerini ziyaret etti.

Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in eşlik ettiği ilk tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları katıldı. Tıp Fakültesinde yapılan toplantıya ise Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şebnem Alanya Tosun ve Doç. Dr. Tuğrul Kesicioğlu eşliğinde Tıp Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı ve Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’in koordinatörlük tanıtım konuşması ile başlayan toplantılar Öğretim Görevlileri Burcu Akkaya ve Ayben Gül’ün ulusal ve uluslararası fonlara yönelik gerçekleştirdikleri sunumları ile devam etti.

Tanıtım ve bilgilendirme toplantıları, diş hekimliği ve tıp alanında yazılabilecek projeler hakkında yapılan değerlendirmelerle son buldu.