Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde 24-25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimine ve Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin işbirliğinde 31 Mayıs-01 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen “Nicel Araştırma Yöntemleri Sertifika Programı” eğitimine yönelik sertifika takdimi gerçekleştirildi.

14 Haziran 2023 Çarşamba günü Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Sertifika Takdim Programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Gürol Yıldırım, İİBF Dekanı ve aynı zamanda Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Müge Aygün, GÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muaffak Sarıoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri Erol Can, eğitmenler Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Kara, Öğretim Görevlileri Ayben Gül ve Burcu Akkaya ile eğitimi alan akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’in açılış konuşması ile başlayan program, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım’ın program konuşmaları ile devam etti. Ardında katılımcılara teker teker söz verilerek çalışma alanları, eğitimler hakkındaki görüşleri ve önerileri dinlendi.

Program, GÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muaffak Sarıoğlu’nun da konuşma yapmasının ardından katılımcılara sertifika takdimi ile son buldu.