Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, İstanbul Atatürk Havaalanında düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.

Rektörümüz etkinlikte yaptığı konuşmada, “Üniversite olarak bugün itibariyle 13 fakülte, 3 enstitü, 5 yüksekokul, 1 konservatuvar ve 13 meslek yüksekokulumuz bulunmaktadır. Toplam öğrenci sayımız 24 bin 574, akademik personel sayımız bin 139 ve idari personelimiz 721 kişiden oluşmaktadır. Emin adımlarla geleceğe yürüyoruz. Üniversiteler için 17 yıl gibi bir süre kısa bir süredir. Yakın bir tarihte Giresun Üniversitesi çok daha saygın bir konuma gelecek. Bugün burada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu etkinlikte emeği bulunan başta federasyon başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Devamında etkinlik alanındaki stantları gezerek bilgi alan Rektörümüz Can, katılımcılar ve protokol üyeleriyle bir süre sohbet etti.