Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma merkez müdürü (GÜKAM) Prof. Dr. Reyhan Aysen Wolff, 17 Kasım 2023 Cuma günü Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Bahar Demirel tarafından düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100.Yılında Kadınlarımız" konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Onur Yerlikaya Şaşmaz moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff "Sürdürülebilir Kalkınmada Üniversitelerin Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin Stratejik Rolü" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Panele Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Soner Özgen de katılım sağladı.