Tirebolu iletişim Fakültesinde yeni öğrencilere yönelik tanışma festivali düzenlendi.

Tirebolu İletişim Fakültesi bahçesinde yapılan etkinlik ders kapsamında Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Anıl Uğur Oğuzcan ve öğrencileri tarafından düzenlendi. Etkinlik misafirlerin gelmesiyle beraber Sevgi Esen’in solistliğini yaptığı canlı müzik grubunun eşliğinde başladı. Öğrencilerin yer aldığı müzik grubunda Tugay Aydın, Sevgi Esen, Burhan Yasin Demir, Abdelwahd Melouanı ve Müge İdiğ görev aldı.

Etkinliğe Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan, Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Temel Cırıt, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu, Tirebolu Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri, fakülte yönetimi ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin voleybol ve halat çekme oyunları oynadığı ve kemençe dinletisinin yapıldığı etkinliğin devamında katılımcılara hamsi ekmek ikramı yapıldı. Canlı müzik dinletisi ve halk oyunlarının oynandığı etkinliğin yıl sonuna kadar farklı organizasyonlarla devam edeceği bildirildi.