Pay Gençlik Derneği kurucu başkanı, gezgin ve aynı zamanda Erasmus+ danışmanı olan Mustafa Çalışkan, danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Bülbül ve Öğr. Gör. Dr. Alparslan Erimli'nin yürüttüğü Genç Fikirler ve İdealler Topluluğu’nun davetlisi olarak 13 Aralık 2023 Çarşamba günü Üniversitemizde bir konferans verdi.

Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği sunumda Ücretsiz Yurt Dışı Fırsatları ve Avrupa Birliği Gençlik Projelerinden bahsetti. Çalışkan'ın sunumu üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Program sonunda Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Bülbül tarafından Mustafa Çalışkan'a teşekkür belgesi takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.