Giresun Üniversitesi bünyesinde çalışan özel güvenlik personelinin, kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla, 4-5 Mart 2024 tarihlerinde, alanında uzman isimlerin katılımıyla, hizmet içi eğitim düzenlendi.

Üniversitemizin Güre Yerleşkesinde düzenlenen eğitimlerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ “Liderlik Eğitimi”, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Doç. Dr. Yasemin MAMUR IŞIKÇI “Demokrasi ve İnsan Hakları”, Dr. Öğr. Üyesi Hakan SİPAHİ “Motivasyon”, Dr. Öğr. Üyesi Harun DUMLU “Halkla İlişkiler”, Dr. Öğr. Üyesi Cevdet ÖZMEN ve GRÜ Genel Sekreter Yrd. Hüseyin ÖZDEMİR, “Görgü ve Nezaket Kuralları/Protokol Kuralları”, Tirebolu İletişim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Cem FERİDUNOĞLU “Etkili İletişim/Telefonla Etkili İletişim” ve Espiye MYO’dan Öğr. Gör. Latif Onur KOŞU “Güvenlik Hizmetlerinde Profesyonellik Anlayışı” konularında sunum yaptılar.

Eğitimler sonunda, GRÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ali AYAR tarafından, eğitimcilere teşekkür plaketleri, katılımcı personelimize de katılım belgeleri takdim edildi.