Üniversitemiz  Senatosunun  25.11.2022  tarihli  ve  2022-222/12  sayılı kararı  ile  ödül verilmesi uygun görülen personele "Üniversitemizin Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri" çerçevesinde ödül belgelerinin  verilmesi  planlanmıştı.  Fakat Ülkemizde 06.02.2023 tarihinde yaşanan deprem  felaketi nedeniyle  kuruluş  yıl dönümü  ve  benzeri  etkinliklerin  iptal  edilmesi  sebebiyle  ödül  belgeleri verilememişti.

Üniversitemiz adına gerçekleştirdikleri üstün nitelikli ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmalarından dolayı Fakültemizin Biyoloji Bölümü öğretim elamanları  Prof. Dr. Emine YALÇIN, Prof. Dr. Kültiğin ÇAVUŞOĞLU ve Kimya Bölümü öğretim elemanı Prof. Dr. Temel ÖZTÜRK'e ''Hizmet Ödülü''; Biyoloji Bölümü öğretim elamanı Prof. Dr. A. Yalçın TEPE, Matematik Bölümü öğretim elemanı Prof. Dr. İmdat İŞCAN ve İstatistik Bölümü öğretim elemanı Prof. Dr. Erol EĞRİOĞLU‘na ''Teşekkür Belgesi'' 12.05.2023 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK tarafından takdim edilmiştir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.