Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu (MYO) Veterinerlik Bölümü öğrencileri ilçede bulunan bakıma muhtaç hayvanları tedavi ediyor. Öğrencilerin başlattığı iyilik hareketi ile hem sokak hayvanlarının hem de yaralı bulunan vahşi hayvanların rehabilitasyonu yapılıyor.

Veteriner bölümü öğrencilerinin büyük özverisi ile ilerleyen iyilik hareketi kendine ulusal basında da yer buldu. Medya ve İletişim Bölümü Öğr. Gör. Salih Erkut Boz’un aracılığıyla Trabzon’dan gelen TRT Haber ekibinden muhabir Ahmet Can, kameraman Fatih Ayaz ve ulaşım sorumlusu Cengiz Şeker öğrencilerin iyilik hareketini TRT Haber’e taşıdı.

Alucra Turan Bulutçu MYO Müdürü Mehmet Akif Sarı “TRT Haber sesimizi duyurdu. Bu öğrencilerimizin daha istekli çalışmasına katkı sağlayacaktır. TRT Haber çalışanlarına ve ekranlarda görünmemizi sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haberi izlemek için TIKLAYINIZ