Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde, Ordu’da eğitim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik  düzenlenen "2. Ordu Rehberlik ve Kariyer Günleri", Üniversitemizin de katılımıyla  Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

01-02 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenen etkinliğin açılış programına; Ordu Vali Yardımcısı Hacı Mehmet KARA, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İNAN, Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel TORUN, Altınordu Kaymakamı Erkan KARAHAN, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, katılımcı üniversitelerin ve kurumların temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Dokuz üniversite ve otuz üç meslek grubunun tanıtıldığı fuar alanında, öğrencilere kariyer seçimleri konusunda danışmanlık hizmeti verilirken, akademisyenler ve eğitimci yazarlar tarafından da çeşitli seminerler düzenlendi.