Giresun Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi tarafından, Üniversitemiz bünyesindeki akademisyenlere yönelik düzenlenen "BAP İşleyişi ve İşlemleri" konulu toplantı,  07 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00’te Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

BAP Koordinasyon Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Yalçın TEPE’nin BAP biriminin tanıtımı ve genel işleyişi ile ilgili sunumuyla başlayan programa; Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER’in yanı sıra Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

BAP Koordinasyon Birimi Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Özlem TUNÇ DEDE’nin “BAP Otomasyon Programında Proje Yürütücüleri Proje Başvurularını Nasıl Yapacak” başlıklı sunumu ile devam eden toplantıda, yine BAP biriminde Sergen BAHADIR, “BAP Satın Alma Süreci” başlığıyla bir sunum yaptı.

Program,  soru-cevap bölümü ile son buldu.