Giresun Belediyesi tarafından tarihi Zeytinlik Semtinde açılan "Giresun Mekan" adlı sosyal birim, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN tarafından ziyaret edildi.

Rektörümüzün ziyaretine Giresun Belediye Başkanı Aytekin ŞENLİKOĞLU ile birlikte Giresun Teknopark Genel Müdürü Öğr.Gör. M.Anıl KAYA da eşlik ettiler.

Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, "Giresun Mekan" adı verilen sosyal birimin daha da yararlı olabilmesi için Üniversite olarak Belediyemize destek vermeye hazır olduklarını bildirerek, özellikle gençlerimizin okul dışı mekan ihtiyaçlarının karşılanmasında, ticari kar amacı gütmeyen, kitaplarla donatılmış, faydalı beceriler kazandıran mekanların daha fazla eğitici ve öğretici bir rol oynayacaklarını dile getirdi.