Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen çalıştaya katıldı.

15 Ağustos 2019 Perşembe günü Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda "Şebinkarahisar'daki Yüksekokulların Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu bir çalıştay gerçekleştirildi.

Çalıştayda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can; “Üniversitemizin bütün okulları gibi Şebinkarahisar'daki üç okulumuz ile yakından ilgilenilmekteyiz. Yüksekokullarımızı en iyi performans ile geleceğe taşımayı hedeflemekteyiz. Şebinkarahisar’ımızdaki Yüksekokullarımızın eğitim kalitesini artırmak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Bunu yaparken de Şebinkarahisar ölçeğinde yerel aktörlerle iş birliğimizi artırarak devam ettireceğiz.” dedi.

Diğer taraftan Çalıştaya katılan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün de bir konuşma yaptı.  Prof. Dr. Halis Aygün konuşmasında; “Giresun Üniversitesine dün olduğu gibi bu gün de, yarın da gereken katkıyı vermeyi sürdüreceklerini” söyledi.

Çalıştaya, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven Özdem, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Selçuk Takır ile Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serdar SOYLU, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.