GRÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Turizm  Sektöründeki Güncel Gelişmeler ve Kariyer Planlaması" başlıklı panel, Titanic Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay Erdoğan ile İstanbul Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Paycan ve Antalya Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Erkut Dalkıran’ın katılımlarıyla 15 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen programda ilk sözü alan Çağatay Erdoğan, hazırladığı sunum eşliğinde yaptığı konuşmasında Türkiye’nin Dünya turizmindeki yerine değindi. Türkiye’nin bu yıl hedeflediği turist sayısının 60 milyon olduğunu belirten Erdoğan, Titanic otelleri olarak yıl içerisindeki hedeflerini anlattı.

Titanic Otelleri olarak Giresun’un ve buradan mezun olacak, turizm alanında çalışacak öğrencilerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Çağatay Erdoğan’ın ardından Antalya Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Erkut Dalkıran söz aldı. Konuşmasında büyük otellerin yönetim modellerine değinen Dalkıran, bünyesinde yer aldıkları Titanic Otellerinin kuruluş ve gelişimine, öğrencilerin bu tarz işletmelere başvururken veya buralarda çalışırken dikkat etmeleri gereken hususlara değinerek konuşmasını noktaladı.

İstanbul Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Paycan’ın öğrencilere, meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken püf noktalarını aktardığı konuşmasıyla devam eden program soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinlik sonunda, GRÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Genç, konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etti.

Panelin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Titanic Hotels Grup temsilcileri ile Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Genç ve Dereli MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Aksu'nun da aralarında bulunduğu heyeti kabul etti.