YÖK 2019-2023 “Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele” eylem planı kapsamında düzenlenen “Tütün Bağımlılığı ve Davranışsal Bağımlılıklar” başlıklı seminer, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Eğitim Fakültesi G Blok Karadeniz Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çağla YİĞİTBAŞ’ın konuşmacı olarak katıldığı programda, tütün ve davranışsal bağımlılığın fiziksel ve psikolojik sonuçları üzerinde duruldu.

Etkinlikte ayrıca; Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çalışanları ve Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik Bölümlerinin 2. sınıf öğrencileri tarafından Eğitim Fakültesinin 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik akran danışmanlığı konularında bilgi verildi.