Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Elmacı, 06 Nisan 2021 Salı günü beraberinde bulunan Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Halil Apaydın ve Prof.Dr. Önder Duman ile birlikte Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can tarafından karşılanan Rektör Elmacı'nın ziyaretinde, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Güven ÖZDEM ve Prof.Dr. Hüseyin PEKER de hazır bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmenin ardından, Aksu Mahallesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi de heyetle birlikte ziyaret edildi. Başhekim Prof.Dr. Atilla ÇITLAK tarafından misafir heyete Hastanemiz hakkında bilgiler verildi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman ELMACI ve Yardımcısı Prof.Dr. Önder DUMAN bir dönem Üniversitemizde de görev yapmış, çeşitli idari ve akademik görevlerde bulunmuşlardı.