Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalında görev yapmakta olan  Arş. Gör. Dr. Bahaddin SARICA 11.03.2022 tarihinde girmiş olduğu “Uzmanlık Sınavını” başarı ile vererek Ana Bilim Dalının mezun ettiği ilk uzmanı olmuştur.

Araştırma Görevlimizin uzmanlık sınav jürisinde Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alparslan Apan, Ana Bilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Özgün Cuvaş Apan ve Dr. Öğr. Üyesi Elvan Tekir Yılmaz, Fakültemiz Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Zeki Yüksel Günaydın ve Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nilay Taş görev aldılar.

Uzmanlık sınavını başarı ile tamamlayan  Uzm.Dr.Bahaddin SARICA’yı kutluyor ve bundan sonraki meslek hayatında başarılarının devamını dileriz.