Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyonu, 2022 yılında yürütülen projeler hakkında bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Birim Koordinatörü Prof. Dr. A.Yalçın Tepe'nin sunumuyla başlayan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım da katıldılar.

Projeler kapsamında, etki alanı yüksek uluslararası bilimsel dergilerde makaleleri yayınlanan öğretim üyelerine çeşitli ödüller verildi.

Rektör Can toplantıda yaptığı konuşmada; önemli uluslararası dergilerde makaleleri yayınlanan öğretim üyelerini tebrik etti. BAP birimine verilen bütçe desteğini imkanların el verdiği en yüksek limite çıkarmayı ilke edindiklerini belirten Rektörümüz Birim Yöneticilerine de gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür etti.

2022 akademik çalışma yılında, BAP kapsamında,  Üniversitemizden uluslararası prestijli dergilerde makalesi yayınlanan öğretim üyelerimizin listesi:

Adı Soyadı Dergi Grubu Yayın Sayısı
Prof. Dr. A. Yalçın TEPE Q1 2 Adet