Üniversitemiz Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde "Bilinçaltının Dili: Hipnoterapi" konulu seminer düzenlendi. Merkez müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arzu Ayraler'in moderatörlüğünü yaptığı seminer, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Ail Hekimliği Ana Bili Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Kenan Taştan tarafından gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi GETAT müdür yardımcılığı ve Anadolu Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Derneği Başkanlığı görevlerini de yürüten Taştan'ın uygulamalı olarak verdiği seminere, üniversite öğrencileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlardan oluşan yoğun ilgi ve etkileşimli katılım sağlandı.

15 Haziran 2022 Çarşamba günü düzenlenen seminerde,  bilinçaltı, bilinç, kişilik tipleri, hipnoterapi ve bu yöntemlerle modern tıpta nasıl yararlanıldığı konularına değinen Taştan, uygulamalı örneklerle semineri son derece etkili ve anlaşılır olmasını sağladı. Etkinlik sonunda Üniversitemiz adına Merkez Müdürü Ayraler tarafından çiçek takdim edildi ve daha sonra Taştan, kitaplarını imzaladı.