Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğr. Üyesi Doç Dr. Selçuk Korucuk’un Ulusal Endeks olan TR DİZİN’de kendi çalışma alanlarında en verimli yazar kategorisinde ilk üç yazar arasında yer aldı.

Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler  Dergisinde yayımlanan “Lojistik ve Tedarik Zinciri Alanında TR Dizin’de İndekslenen Çalışmaların Bibliyometrik Analizi” isimli çalışmada 2002-2020 yılları arasında TR Dizinde indekslenen, başlığında veya anahtar kelimelerinde “lojistik” ve/veya “tedarik zinciri” terimleri geçen yayınlar filtrelenmiş, yaklaşık 312 makale üzerinden yapılan değerlendirme sonuçlarına göre, yazar verimliliği yani yazar ve katkıda bulunmuş olduğu makale sayısı ele alınan dönem aralığında yayınlanan tüm makaleler arasında Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Lojistik Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Korucuk en verimli yazar kategorisinde ilk üç yazar arasında yer aldı. Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Çalışmayı Görmek Tıklayınız