Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO)  Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Arif Çilek tarafından 11 Haziran 2023 Pazar günü doğa gezisi düzenlendi.

Doğa gezisi kapsamında Giresun’un Bulancak ilçesinde bulunan Paşa Konağı Yaylası, Ordu’nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası ve  Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce beldesi ziyaret edildi.

Geziye; Bulancak UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Günay Kaya, Genel Sekreterlik Koordinatörü Şenol Akçay, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Lojistik Yönetimi Bölümü akademik personeli, idari personel ve Fen-Edebiyat Fakültesi’nden misafir öğretim üyeleri katılım sağladı.

Gezide, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı akademik değerlendirmesi yapıldı. Gelecek döneme ilişkin planlanan hedefler, araştırma- geliştirme faaliyetleri, toplumsal katkı, akademik işbirliği, takım çalışması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.