Giresun Üniversitesi öğrencilerini iş dünyası ile buluşturma etkinlikleri çerçevesinde, Giresun OTEM Turizm Genel Müdürü Emine FATOĞLU TOPKAYA, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencileriyle bir araya geldi.

Genel Müdür Emine Fatoğlu Topkaya, Yüksekokul öğrencilerimize Dünya'da ve Türkiye’de turizm gelişmeleri hakkında bilgi verdi. Özellikle Giresun ili başta olmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi ve Türkiye turizminin güçlü yönleri, zayıf yönleri, fırsatlar ve tehditler hakkında tecrübelerini paylaşarak, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Aynı zamanda, turizm alanında çok sayıda Avrupa projelerine ve diğer projelere imza atmış olan Fatoğlu Topkaya Yüksekokul akademisyenleriyle de Giresun ilinin turizm kaynaklarının geliştirilmesi ve pazarlanması hususunda fikir alışverişinde bulundu.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman, katılımlarından dolayı Sayın Emine FATOĞLU TOPKAYA' ya teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.